Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Szombaton rendezik a Lászlóvill Kupát
Szombaton rendezik a Lászlóvill Kupát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 17.
Felnőtt - Ifjúsági Latin, Junior Standard és Professzionista Standard Ranglista Táncversenyt rendez a székesfehérvári Laguna Kulturális és TáncSport Egyesület április 18-án. Szombaton délelőtt az E, D és C osztályos megmérettetés keretében klubközi versenyen lépnek parkettre a táncosok a „Lászlóvill Kupa” keretében, amelyen székesfehérvári táncospárok is indulnak, míg délután a ranglista versenyek zajlanak a Köfém Sportcsarnokban.

 

 

Első alkalommal szervez felnőtt - ifjúsági latin, junior standard és professzionista standard ranglista táncversenyt a Laguna Kulturális és TáncSport Egyesület. A ranglista versenyeken a versenytánc sportág élmezőnye vesz részt. Itt a továbbjutó pontokon kívül, úgynevezett ranglista pontokat szereznek a versenyzők, amelyek alapján kialakul az aktuális ranglista. Ez határozza meg, hogy a Magyar TáncSport Szakszövetség mely párokat delegálja a nemzetközi bajnokságokra, versenyekre.

Az április 18-án, szombaton 11.00 órakor kezdődő eseményen a ranglista mellett úgynevezett klubközi táncversenyt is rendeznek E, D és C osztályos versenyzők számára. A Köfém Sportcsarnokban várhatóan 220-250 táncospár vesz részt az egész napos rendezvényen, amelyen székesfehérvári táncospárok is indulnak.

Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >