Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A listavezető otthonában
A listavezető otthonában Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 17.

ImageKedden óriási küzdelemben mentett pontot az Alba Volán. Pénteken sem vár egyszerűbb feladat a fiúkra, ugyanis az EBEL-ben az első heyen álló Acroni Jesenice otthonában kell fellépniük. - "Jelenleg a HK Acroni Jesenice liga legjobb csapata, ám kedden kikaptak Grazban. Így minden bizonnyal különösen motiváltak lesznek, hogy szurkolóikat győzelemmel örvendeztessék meg." - mondta Ted Sator vezetőedző, aki igen nehéz találkozóra számít.

A két csapat idei első összecsapásán az Alba Volán már három gólos hátrányban is volt, de a harmadik harmadban varázsütésre feltámadt, és végül csak büntetőkkel maradt alul. "Meg kellett volna szereznünk a győzelmet, hiszen több gólhelyzetünk volt, mint a szlovéneknek." - emlékezett vissza a mester. "De aztán végül örülhettünk annak, hogy sikerült egyáltalán visszakapaszkodnunk, akárcsak a minap, a Vienna ellen. Bebizonyítottuk, hogy bárki ellen versenyképesek tudunk lenni." - tette hozzá a szakvezető.

A Jesenice ellen debütál csapatunkban új próbajátékosunk, Derek Couture. A hokis már napok óta Magyarországon tartózkodik, és meg is tekintette a Bécs elleni mérkőzést. Elmondta, hogy az első benyomásai alapján az EBEL egy nagy iramú, színvonalas liga, amelyben ugyanakkor kevesebb az ütközés, mint Észak-Amerikában. A szélső a második sor tagja lesz, Nathan Martz és Kovács Csaba társaságában.

A csapat kapujában ismét lehetőséget kap Hetényi Zoltán, Szuper Levente pihenőt kap az idegőrlő keddi büntetőcsata után.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >