Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow A Hermann László Kamarazenekar koncertje a Károlyi Kastélyban
A Hermann László Kamarazenekar koncertje a Károlyi Kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. június 26.

Image

A fehérvárcsurgói Károlyi Kastély június 27-én, 19.30 órakor a Hermann László Kamrazenekar koncertjének ad otthont, amely különleges, zenés utazás térben és időben: a műsorban Vivaldi, Bach, Händel, Mozart, Rossini, Elgar és Bartók művei csendülnek fel.

 

 

A Hermann László Kamarazenekar a 2013-ban 100 éves jubileumát ünneplő Hermann László konzervatóriumból nőtte ki magát. Tagjai zeneakadémiát végzett, zenei pályán tanuló vagy konzervatóriumi tanulmányok után más egyetemet végzett fiatalok. Az együttes mára Székesfehérvár zenei életének meghatározó szereplőjévé vált, a város támogatását élvezi.

A zenekar megfordult Európa számos országában, díjakat nyert, hazai és külföldi fesztiválokon vett részt. Hangversenyeit számos neves magyar és külföldi művész megtisztelte közreműködésével, így Szabadi Vilmos hegedűművész, Drahos Béla fuvolaművész, Kertesi Ingrid operaénekes vagy az amerikai-osztrák Karen De Pastel orgonaművész, a bécsi zeneakadémia tanára.

Az együttes műsorán a kamarazenekari irodalom minden jelentős zeneszerzője és stílusa szerepel, így napjaink zenéje is helyet kap repertoárjában.

A zenekar művészeti vezetője Major István gordonkaművész, a koncerten közreműködik: Tóth Éva (alt).

 

Jegyárak: 2 000 Ft (teljesárú); 1 500 Ft (diák, nyugdíjas)

Információ, jegyfoglalás: Károlyi Kastély, Fehérvárcsurgó, Petőfi u. 2. Tel. 06 21 311 04 26, e-mail:  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , web: www.karolyikastely.hu

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >