Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Változik a forgalmi rend a III. Béla király tér környékén
Változik a forgalmi rend a III. Béla király tér környékén Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. június 19.

Image

A parkolási problémák kezelése és a III. Béla király tér könnyebb megközelíthetősége érdekében változik a forgalmi rend a téren és a környező utcákban. Az új forgalmi rend júliustól lép életbe.

 

 

Változik a forgalmi rend a III. Béla király téren és környékbeli utcákban. Júliustól a Szekfű Gyula utca felől egyirányú lesz a forgalom a tér felé a Benyák Bernát utcában. A III. Béla király téren továbbra is érvényben marad az egyirányú közlekedés. A Csitáry G. Emil utca egyik része, az Ányos Pál és a térre behajtó köz között, kétirányú lesz. Míg a Virág Benedek utca felé egy irányban halad majd a forgalom.

A Virág Benedek utca a Csitáry G. Emil és Rozgonyi Piroska utca közötti szakaszon kétirányú, a Szekfű Gyula utca felé pedig egyirányú lesz. A terv szerint az egyirányú útszakaszokra a kerékpárosok mindkét irányból behajthatnak.

 


 

A forgalmi rend változás miatt a Csitáry G. Emil utcában a Megyei Művelődési Központ oldalán lehet csak parkolni, várakozni. A Virág Benedek utcában a Szekfű Gyula felé vezető oldalon, míg a Benyák Bernát utcában mindkét oldalon parkolhatnak az autóval érkezők.

A Megyei Művelődési Központ mellett, az Ányos Pál utcában található parkolót összenyitják a térrel, és ezzel együtt a Dózsa György úton a Rendőrkapitányság mellett parkolósáv kerül kijelölésre.

A forgalmi rend változása július hónapban történik

 

 
< Előző   Következő >