Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow A Duo Musiciens Libres koncertje
A Duo Musiciens Libres koncertje Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 24.

Image

A fehérvárcsurgói Károlyi Kastély díszudvarán július 24-én, pénteken, 20 órakor a „Duo Musiciens Libres” ad gyertyafényes koncertet.
 
Razvaljajeva Anasztázia hárfaművész és Környei Miklós gitárművész duója utazásra hív térben és időben, miközben a zenei párbeszéd sokszínűségének megvalósítására törekszik.
 
A két művész a Liszt Ferenc Zeneakadémián találkozott, ahol felfedezte a gitár és hárfa kettőse nyújtotta lehetőségeket. 2011-ben, diplomájuk megszerzését követően hozták létre együttesüket. Mivel a gitárra és hárfára írt művek igen ritkák, átiratokkal bővítették repertoárjukat.
 

 
Országszerte és külföldön szólistaként, valamint a « Musiciens Libres » csoport tagjaiként lépnek fel. Mindketten Junior Príma-díjasok (2011, 2014), valamint Fischer Annie-ösztöndíjasok (2015).
 
Munkájuk során gyakran kapcsolatban állnak olyan, neves művészekkel mint Eötvös József, Fülei Balázs, Füzesséry Zoltán, Szilvágyi Sándor és Vigh Andrea.
 
A Károlyi Kastély egyedülálló koncertje során többek között Sessler, Beethoven, Bach, Boccherini, M. de Falla és bartók művei csendülnek fel.
 
Eső esetén a koncert a kastélyban kerül megrendezésre.
 
Jegyárak: 2 500 Ft (teljesárú); 2 000 Ft (diák, nyugdíjas)
 
Jegyfoglalás:
 
Károlyi Kastély, 8052 Fehérvárcsurgó, Petőfi u. 2. Tel. 06 21 311 04 26, e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , web: www.karolyi.org.hu; www.karolyikastely.hu
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >