Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Újra lehet közlekedni az egyenesen haladó sávon a Széchenyi úti kereszteződésben
Újra lehet közlekedni az egyenesen haladó sávon a Széchenyi úti kereszteződésben Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. július 20.

Image

Befejeződtek a múlt hét elején újabb szakaszba érkezett víziközmű-építési munkák a Széchenyi úton, így feloldották a dupla sávlezárást. A városból kivezető oldalon a középső sávon már megindult a közlekedés, a kanyarodósávot pedig az újraaszfaltozás után használhatják az autósok. Ennek várható határideje július vége, addig a közlekedők türelmét és megértését kérik.

 

 

Feloldották a hét eleje óta fennálló forgalomkorlátozást a Széchenyi úton. A víziközmű-építési munkák – amelyek miatt a dupla sávlezárást elrendelték –  lezárultak, így a gépjárművezetők újra használhatják a Széchenyi út - Horvát István utca kereszteződésben, a városból kifele vezető oldalon a középső sávot. A balra, a Prohászka Ottokár utca irányába kanyarodó sáv a nyomvonalas út-helyreállítási munkák befejezéséig lesz lezárva, ami várhatóan a hét végén fejeződik be. Az üzemelő két forgalmi sávból a balra kanyarodás lehetséges.

Az arra közlekedők türelmét és megértését kérik a szakemberek, valamint javasolják, hogy a várható torlódások elkerülése érdekében alternatív útvonalat válasszanak.

 

 
< Előző   Következő >