Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Három baleset Fejérben
Három baleset Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. július 28.

Image

Három komoly baleset is történt tegnap Fejér megyében. Abánál a 63-as számú főúton egy autó kamionnal ütközött, s az anyagi károk mellett egy személy megsérült, állapotáról nincs információ. Nem sokkal később Mór és Bakonysárkány között a 81-es főúton hasonló karambol történt, szintén egy autó és egy kamion volt a főszereplő. Itt személyi sérülés nem történt, az anyagi kár viszont jelentős. Bakonysárkánynál pedig nyolc fő sérült meg egy balesetben.
 
 
Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. július 27-én 7 óra 20 perckor a 63-as számú főút 75-ös kilométerszelvényében, Aba térségében. Az elsődleges adatok szerint – eddig ismeretlen körülmények között - egy személygépjármű kamionnal ütközött össze. A balesetben egy személy megsérült.
 
A helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben. A rendőrök a főút forgalmát mindkét irányból Aba belterületére terelték.
 

 
Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2015. július 27-én 9 óra 40 perckor a 81-es számú főút 34-es kilométerszelvényében, Mór és Bakonysárkány között. A rendelkezésre álló adatok szerint – eddig ismeretlen körülmények között – egy személygépjármű kamionnal ütközött össze.
 
A balesetben személyi sérülés nem történt. A helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett, félpályán haladhatott. - tájékoztatott a Katasztrófavédelem és a Rendőrség. A további balesetek elkerülése érdekében fokozott figyelemmel vezessenek!
 
Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt tegnap délután a 81-es számú főút 33. kilométerszelvényében, Bakonysárkány közelében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint eddig ismeretlen okból egy kisbusz és egy személygépkocsi ütközött egymásnak, a baleset során nyolc személy megsérült. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalom késő délután indulhatott meg az érintett szakaszon. - tájékoztatott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata.
 
< Előző   Következő >