Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Az ifik visszavághatnak a Miskolcnak
Az ifik visszavághatnak a Miskolcnak Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 24.

ImageA hétvégén ismét jégre lépnek az Alba Volán tehetségei. Az ifjúságiak Miskolcon játszanak, a serdülők itthon az Ürömi SC-ve, míg a kölyök csapat a MAC Népstadion B-vel meccsel Fehérváron.

 

Ifjúsági bajnokság, 5. forduló:
Miskolci JJSE – Alba Volán
Október 25., szombat, 14 óra

Van miért visszavágnia Kóger István alakulatának a Jegesmedvéknek, hiszen a Miskolc ebben a szezonban – bár a MOL Ligában, idegenben a kék-fehérek győztek a második fordulóban – előbb a felnőtt bajnokságban győzött 2-1-re Fehérváron, majd egy nappal később, október 18-án az ifjúsági bajnokságban nyert 3-1-re, szintén a koronázóvárosban. Ifi-csapatunknak az a második veresége volt az idei szezonban, előtte a tavalyi aranyérmes Dunaferr nyert 4-2-re a Raktár utcában.
Most viszont itt a lehetőség, hogy a Volán fiataljai is sikert érjenek el, de kétségkívül nem lesz könnyű: a listavezető otthonában kellene győzni október 25-én, szombaton, 14 órától.



Serdülő bajnokság, 6. forduló:
Alba Volán – Ürömi SC
Október 26., vasárnap, 13 óra

Az Ürömi SC-vel még nem játszottak idén az Alba Volán serdülői, most erre is sor kerül, méghozzá október 26-án, vasárnap, 13 órakor.
Fekti István csapata nagyszerűen szerepel a bajnokságban, eddigi öt mérkőzésükből négyszer győztek, s csak az SC Csíkszereda állította meg a menetelést. Nagy valószínűséggel gólparádét láthatnak majd a kilátogatók a Raktár utcában, hiszen nem lebecsülve az Üröm együttesét, eddigi eredményeik beszédesek:


Miskolc – Üröm 21-0
Újpest – Üröm 12-0
Kaposvár – Üröm 8-0


Az Üröm a bajnokság sereghajtója, ennek ellenére még csak véletlenül sem vehetik félvállról a mérkőzést a kék-fehér fiatalok, még akkor sem, ha a tabella második helyén tanyáznak, közvetlenül az SC mögött. Igaz, a csíkiek két mérkőzéssel már többet játszottak idén…



Kölyök bajnokság, Nyugat, 6. forduló:
MAC Népstadion B – Alba Volán
Október 25., szombat, 13.30 óra. (Székesfehérvár!)

A kölykök az idei küzdelemsorozatban a Zalai Titánokkal vívnak nagy harcot, akik jelenleg vezetik a bajnokságot, köszönhetően ez annak, hogy Székesfehérváron (is) győzni tudtak – 4-2-re. A Szongoth-fiúknak ez az egyetlen veresége, emellett négyszer is diadalmaskodtak, s erre készülnek október 25-én, szombaton, 13.30-tól a MAC Népstadion B ellen is - Fehérváron. Már csak azért is, hiszen szombati ellenfelünk utolsó a tabellán, három meccsen három vereséget szenvedtek: a Volán első meccsükön 19-0-ra, az Újpest 11-0-ra, a Zalai Titánok 19-1-re győzték le őket.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >