Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Szemtanúkat keres a rendőrség
Szemtanúkat keres a rendőrség Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. augusztus 25.

Image

Dunaújvárosban, a Szórád Márton úton rabolt ki egy asszonyt egy 29 éves elkövető 2015. augusztus 23-án délután. Egy ismeretlen férfi a sértett segítségére sietett. A férfit és a vele sétáló hölgyet a rendőrök tanúkihallgatás céljából keresik.

 

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 07030/1987/2015. bűnügyi számon nyomozást folytat rablás bűntett, súlyos testi sértés bűntett kísérlet és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 29 éves A. Péter dunaújvárosi lakossal szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján A. Péter megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. augusztus 23-án 12 óra 30 perckor Dunaújvárosban, a Szórád Márton úton lévő használaton kívüli egészségügyi intézményben megfenyegetett egy férfit, majd a nála lévő kés markolatával arcon ütötte a sértettet. Ezt követően kezében a késsel távozott az épületből, melynek során az intézmény lépcsőjén egy szembejövő nőhöz lépett, akitől cigarettát és pénzt követelt.

A fenyegetést látva egy ismeretlen férfi, aki egy hölggyel és egy kicsi gyermekkel a Szórád Márton úton közlekedett, a sértett nő védelmére kelt, melynek hatására az elkövető elhagyta a helyszínt.

A rendőrök A. Pétert 13 óra 15 perckor a Dunaújvárosi Főiskola parkjában elfogták.  

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai a sértett védelmére kelő férfit és a vele sétáló nőt tanúkihallgatása céljából keresik. Kérjük, hogy aki a bűncselekménynek szemtanúja volt, vagy a járókelők kilétével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályát a nap 24 órájában hívható 06-25-510-510 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h-cs.: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

 

 
< Előző   Következő >