Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Csak a győzelem elfogadható holnap
Csak a győzelem elfogadható holnap Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 24.

ImageNincs könnyű helyzetben Varga István, az FC Fehérvár vezetőedzője, hiszen a Soproni Liga előző fordulójában nem szerezett pontot a csapat a ZTE ellen. - Hazai pályán mindenképpen nyerni szeretnénk - kedzte Varga István. - Ezt az utolsó három szót nagyon nyomatékosan mondom, főleg annak fényében, hogy legutóbb, Zalaegerszegen nem szereztünk pontot. Ezt a luxust semmi esetre sem engedhetjük meg magunknak, mert akkor leszakadunk.

A hátsó sorunk erősödik, hiszen Horváth Gabi már játszhat – a Debrecen ellen ki kellett hagyja a második mérkőzést -, ám Radovics sajnos továbbra sem állítható csatasorba. Egyelőre még az edzéseken sem tud részt venni az Achilles sérülése miatt. - A Fehérvár – Győr összecsapások mindig presztízsmérkőzéseknek számítottak… - Több okból is úgy gondolom, ma is presztízsmeccs, amikor a két együttes találkozik.

Egyfelől Egervári Sándor, a győriek edzője szintén abba a „stábba” tartozik, amely dr. Mezey György mellett áll. Másfelől a rába-parti klub mögött is komoly tulajdonosi háttér áll, nagy változások zajlanak a csapatnál és a célkitűzéseik sem kisebbek a mieinknél. Azt mondom, jelen pillanatban a két gárda hasonló erősségű.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >