Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Lőtt gól nélkül nincs pontszerzés Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 25.

ImageA szezonban először nem sikerült gólt szereznie az Alba Volánnak, így nem sikerülhetett a bravúr, a pontszerzés Salzburgban. Holott két kapott góllal csak kevés csapat tudja abszolválni a Mozart-városbeli fellépését. - Az első harmad képét a hazai csapat formálta elsősorban, a papírformának megfelelően jobbára salzburgi támadások gördültek a jégen. Ám az Alba Volán védelme és Hetényi kapus rendre meghiúsította a Red Bulls próbálkozásait. 

Csapatunk elsősorban a kapott gól elkerülésére fordította energiáit, és ezt sikerrel is tette. Sikerült szimpla és kettős emberhátrányt is megúsznunk. 

A középső felvonásban már kicsit többször jutottunk el Parise kapuja elé, ám a nagyon fontos vezető gólt az ellenfél szerezte meg, a gólfelelős Pewal révén. A folytatásban bátrabb előrejátékot mutatott be a Volán, hajtott az egyenlítő gólért. Adódott is erre esély, kiváltképpen emberelőnyben, de nem sikerült begyötörni a pakkot a Mozart-városi kapuba. Az utolsó húsz percre még mindig nyitott volt a csata, hiszen egy gól a hokiban nem számít jelentős előnynek.

Ám az Alba Volánnak nem sikerült feltörnie a jól záró hazai reteszt, az idő pedig fogyott. Amikor az 56. percben Pewal újfent betalált, a mérkőzés lényegében eldőlt. Az Alba Volán a vereség ellenére remekül helytállt a bajnok othtonában, hiszen a legtöbb csapat jóval több kapott góllal kénytelen hazautazni Salzburgból.

A támadók tegnap nem fogtak ki jó napot, reméljük, vasárnap, hazai pályán, a Klagenfurt ellen ez másként lesz.

Red Bull Salzburg - Alba Volán 2-0 (0-0, 1-0, 1-0)
Salzburg, 2000 néző, vezette: Langle, Hollenstein, Newerkla.


RB Salzburg: Parise - Rebek, Scalzo, Kóger, McDonough, Foster, Harand, Sweatt, Trattnig, Koch, Ulmer, Cibulskis, Siklenka, Pewal, Schwab, Lautsa, Riesinger, Lindgren, Hughes, Heinrich, Fischer.


Alba Volán: Hetényi - Horváth, Byström, Fekete, Ocskay, Palkovics, Bonni, Forsyth, Couture, Martz, Kovács, Martens, Ondrejcik, Benk, Nagy, Sofron, Jobb, Fodor, Vaszjunyin, Hegyi. Vezetőedző. Ted Sator.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >