Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Mi újság A Szabadművelődés Házában?
Mi újság A Szabadművelődés Házában? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 27.

ImageEgyelőre még csak ismerkedik a kollégákkal és a Házban folyó munkával Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza frissen megválasztott igazgatója, ám a „nagy tervek” megvalósulása is igencsak közelegni látszik. Az új vezető október 16-án töltötte be posztját, s rögtön össze is hívta az egész kollektívát, hogy meghallgassa véleményüket és problémáikat.

Ezt követően személyes elbeszélgetések során próbálta meg feltérképezni a felmerülő igényeket, amelyekre keresi a megoldást. 

Kiss Dorottyát a Malom Házban tartott Polgári Szalon rendezvényén kérdeztük arról, hogy hogyan érzi magát új munkahelyén?

Válaszából kiderült, hogy mindenki örömmel fogadta: nagyon sokat segít neki Réginé Rekvényi Marietta igazgatóhelyettes, aki szintén megpályázta az igazgatói posztot, a gazdaságvezetőt, Képli Csabánét pedig egyenesen „főnyereménynek” nevezte.

Image
Fotó: Temesvári Márta

Megtudtuk azt is, hogy folyamatosan bombázzák az álláskeresők pályázataikkal, s ő mindenkit meghallgat ugyan, ám nem szándékozik megválni senkitől sem a Házban, hiszen mindenki nagyon jól végzi a munkáját.

Az „örökkön tündöklő” – kifejezéssel is illethető igazgatónő hagyja, hogy a megszokott programok továbbra is szórakoztathassák a közönséget – így például közelegnek a Márton-napi mulatságok, a Szkeptikusok Országos Találkozója, a karácsonyi süteményrecept-verseny… -, s az ésszerűséget követve lassacskán fogja bevezetni azokat a változtatásokat, amelyek mindenki előnyére válnak majd.

Kapcsolódó cikkeink:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1358&Itemid=33

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1305&Itemid=33

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1596&Itemid=1

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >