Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Négypontos meccs a Linz ellen
Négypontos meccs a Linz ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 28.

ImageNincs megállás az Alba Volán hokisai számára: a vasárnap esti győzelem után kedden ismét benépesülnek a Székesfehérvári Jégcsarnok lelátói, hiszen a Linz érkezik a Koronázóvárosba. - Nagyszerű diadalt aratott a Klagenfurt ellen az Alba Volán, a játékosok és a szakmai stáb is abban bízik, hogy kedden is lesz oka a szurkolóknak az örömre.

 

"Minden dicséretem a fiúké a tegnapi játékuk miatt. Különösen a harmadik harmadot emelném ki, amikor Nathan Martz is kiesett sérülés miatt, így rendkívül kevesen maradtunk. Szuper Levente is szenzációs bravúrokat mutatott be ekkor." - ütött meg elismerő hangot Ted Sator.

A szakember különösen elégedett volt a védőpárosok munkájával. "Mély benyomást tett rám, ahogy Tokaji Viktor a sérülése után jégkorongozott. Jobb Dávid és Rastislav Ondrejcik is nagyszerű munkát végzett. Örülök annak, hogy a klub próbajátékra hívta Nick Martenst, mert nélküle három védőpárunk sem lett volna." - magyarázta a mester.

Sajnos Ryan Bonni és Andreas Byström visszatérésére kevés az esély, lovaglóizom-sérülésük ezt meggátolja. Ráadásul Nathan Martz is harcképtelenné vált. "Szerencsére egyikük gyógyulása sem vesz igénybe sok időt. Egy ilyen kemény és hosszú szezon alatt minden csapatnak fel kell arra készülnie, hogy alkalmanként lesznek sérültjei." - tette hozzá Ted Sator.

A sorösszetételről csak kedden dönt a szakmai stáb, de valószínűleg Szuper Levente fog védeni. Az edzők tisztában vannak azzal, hogy erős csapat látogat kedden városunkba. "A Linz remek együttes. A legutóbbi találkozásunkkor sok kiállítást kapott mindkét fél, ez meghatározta a játékot. Most is kemény összecsapásra számítok." - fogalmazott a szakember. Ted Sator kiemelte a fehérvári szurkolótábort is: "Minden hazai fellépésünkkor szinte teljesen megtelik a csarnok. A drukkereink lenyűgözőek, azon leszünk, hogy kiszolgáljuk őket kedd este is."

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >