Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A fehérvári rugbys lányok bajnoki mérkőzései
A fehérvári rugbys lányok bajnoki mérkőzései Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 28.

ImageFRC – Batta: 14 – 7 - A sérülés hullám miatt az FRC női csapata – Gyölcsös Ferenc edző kifejezésével élve: - „serdülő kislányokkal" tudott csak kiállni a bajnokságban. A mérkőzésen csupán négy rutinos játékos szerepelhetett: Sólyom Beatrix, Kovács Judit, Pap Helga és Kaposi Anna. Az összeállítás ifjú szereplői: Mater Anett, Pintér Anett, Német Nikolet, Rideg Anna és Péter Noémi voltak. A mérkőzés 2 célját 10 ponttal Kaposi Anna szerezte, a jutalom rúgást pedig (4 pont) Pap Helga rúgta be.

Frc – Magpies: 34 - 5. - Ezen a mérkőzésen az erőnléti problémákkal küzdő Pap Helga magára talált, s 24 pontot vitt az ellenfélnek. Kaposi Anna és Kovács Judit 5 pontos céljaival 34- 0-ra az FRC kerekedett felül.

Batta – Magpies: 24 - 0

II. kör.

FRC – Batta: 10 - 26. - A második kör első félidejében 5-5-ös állásnál Kaposi Anna megsérült, majd a második félidő eső percében a végig kivállóan játszó Sólyom Beatrix is, így a fiatal fehérvári csapatnak nem volt esélye a nyerésre, s 26 – 10-re kikapott.

FRC – Magpies: 12 – 10 - Sólyom Beatrix nélkül az FRC heroikus küzdelmet folytatott a Magpies ellen, amely az I. félidő 2. percében mindjárt meg is szerezte a vezetést. Kaposi Anna erre gyorsan válaszolt: 5 - 5., majud Pap Helga 2 pontos rúgásával átvette a Fehérvár a vezetést. Kaposi Anna ezt követően végleges cserére kényszerült. Ekkor ismét a budapesti gárda állt nyerésre egy céllal 10- 7. Az elnyűhetetlen Sólyom Beatrix nem bírta nézni a vereséget, s egy kis orvosi segítséggel visszaállt csapattársaihoz. Ennek meg is lett az eredménye: a mérkőzés utolsó percében cél paszt adott Kovács Juditnak, akinek 5 pontos céljával 12 - 10 re nyert a Fehérvár.

Batta - Magpies 36 - 0

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >