Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Útlezárás november 2-án a Várkörúton
Útlezárás november 2-án a Várkörúton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 02.

Image

Daruzási munkálatok miatt november 2-án, hétfőn lezárásra kerül a Várkörút Dózsa György út irányába vezető ágának Rákóczi út – Kígyó utca közötti szakasza. A lezárás időtartama alatt a 16, 16/A, 17, 33-as autóbuszok terelőútvonalon közlekednek. A Közlekedési Iroda a lakosság és gépjárművezetők figyelmét, türelmét kéri az ideiglenesen megváltozott forgalmi renddel kapcsolatban.

 

Lezárásra kerül a Várkörút Dózsa György út irányába vezető ágának Rákóczi út – Kígyó utca közötti szakasza november 2-án, hétfőn.  A forgalomkorlátozást daruzási munkálatok miatt rendelték el.  

A lezárás időtartama alatt a 16, 16/A, 17, 33-as autóbuszok a Széna tér – Szegfű Gyula utca, a 34-es autóbusz a Rákóczi út – Széna tér – Szegfű Gyula utca  terelőútvonalon közlekednek, és a terelőútvonalon érintett valamennyi kijelölt megállóhelyeken megállnak. Az autóbuszok a terelő utat csak a Dózsa György út, Mátyás király körút irányba történő közlekedésük során veszik igénybe, a további útszakaszokon és vissza irányban az eredeti nyomvonalon közlekednek.  

Az ideiglenesen megváltozott forgalmi rend idején a lakosság és gépjárművezetők figyelmét, türelmét kérik.

 
< Előző   Következő >