Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow November 28-ig lesz lezárva az aluljáró
November 28-ig lesz lezárva az aluljáró Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 19.

Image

Az ország legmodernebb vasútállomása jön létre Székesfehérváron. A nagyszabású beruházás keretében a Hosszúsétatéri gyalogos és kerékpáros aluljáró is megújul. A belső felületek felújítási munkái, a burkolat újraaszfaltozása és a közvilágítás átépítése miatt 2015. november 3-tól lezárták az aluljárót. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. ezúton tájékoztatja az érintetteket, hogy a munkálatok a tervezettnél három nappal tovább, november 28-ig, szombatig tartanak majd.

 

A lezárás ideje alatt a közlekedők a Széchenyi úti aluljárót használhatják. A fejlesztésben érintettek és az arra közlekedők megértését, türelmét kérik!


Mintegy negyvenmilliárd forintból újul meg a székesfehérvári vasútállomás. A 2016-ban záruló grandiózus beruházás során az ország egyik legmodernebb vasútállomása jön létre Székesfehérváron, tovább erősítve a város közlekedési csomóponti szerepét. A fejlesztés érinti az állomáshoz kapcsolódó vágányhálózatot, valamint a Széchenyi és a Hosszúsétatéri aluljáró is megújul.

 


 

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. legfrissebb tájékoztatása szerint a 2015. november 3-án lezárt Hosszúsétatéri gyalogos és kerékpáros aluljárót a korábbi tervekkel ellentétben három nappal később, 2015. november 28-án, szombaton vehetik újra birtokba a közlekedők. Addigra befejeződik a belső felületek felújítása, a burkolat újraaszfaltozása és a közvilágítás átépítése. Az érintettek a Széchenyi úti aluljárót használhatják a munkálatok idején. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kéri és köszöni a közlekedők megértését, türelmét!

 

 
< Előző   Következő >