Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Zlocha volt a mérleg nyelve
Zlocha volt a mérleg nyelve Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 01.

ImageAz Alba Volán fiataljai megilletődötten kezdtek az Újpest ellen, így mire magukhoz tértek, már több gólos hátrányban voltak. Így Zlocha mesterhármasának is köszönhetően újabb vereséget szenvedett el farmcsapatunk. - Az Alba Volán fiataljai igencsak tisztelték az első harmadban az Újpestet. Csapatunk játéka elmaradt az elvárásoktól, így Zlocha emberelőnyös, majd ugyanő egyenlő létszámnál szerzett góljaival két gólos előnyre tettek szert a lila-fehérek. Amikor a középső felvonásban Roczanov is mattolta a rossz napot kifogó Bálizst, Kóger edző Beczét küldte jégre. Volt dolga a cserekapusnak, Zlocha őt is hamar felavatta, ám utána lehúzta a rolót.

Feil szép, kiszorított szögből szerzett góljával szépített a Volán, majd kettős emberelőnyben még közelebb is kerülhettünk volna, ám kimaradt. Időközben átléptünk a harmadik harmadba, amelyben az indulatok is kissé előtérbe kerültek. Alig-alig voltak teljes létszámban a felek, volt izgalom a kapuk előtt. De nemcsak ott: Berta elveszítette a fejét, és hátulról nekirontott Borostyánnak. A magáról megfeledkezett csatárt 2+2+10 percre állította ki Kincses, de a támadó addig reklamált, ameddig végleges fegyelmit nem kapott.

Továbbra is nagy volt a forgalom a büntetőpadnál, és érdekes módon emberhátrányból szerezte meg második gólját a Volán, amely a kettős fórjainak kihasználásával viszont hadilábon állt. Történt, hogy Borbás zavarodott meg a saját harmadában, Somosnak adta át a játékszert, aki köszönte szépen és be is varrta. Ezzel kialakult a végeredmény, bár mindkét gárda előtt adódtak még gólszerzési lehetőségek.

Mestermérleg, Kóger István: Az első harmadban nem játszottunk tudásunknak megfelelően, így a szünetben igyekeztem felrázni a fiúkat. Ez sikerült is valamelyest, mezőnyben egyenlő ellenfelek voltunk, ám azt kell, hogy mondjam, két góllal okvetlenül jobb nálunk az Újpest. Kár, hogy a kettős emberelőnyeinkből nem tudtunk betalálni, ennek oka, hogy 50 perces edzéseink vannak 33 játékosnak, így pedig nagyon nehéz ezt a játékelemet kellően begyakorolni. Remélem, a szezon hátralevő részében ebben is előre tudunk lépni. Most viszont már a vasárnapi, Stars elleni meccsre összpontosítunk, bízom abban, hogy kapunk egy sort az EBEL-csapatból, és akkor bármi lehet.

Mestermérleg, Pék György: Csapatommal már egy ideje kemény alapozásba kezdtünk, így a mutatott játék megfelel az elvárásaimnak. Ugyanakkor nagyobb fegyelemmel kellett volna jégkorongoznunk.

Alba Volán - Újpesti TE 2-4 (0-2, 1-2, 1-0)
Székesfehérvár, 150 néző, vezette: Kincses, Soós M., Barabás.


Alba Volán: Bálizs - Meretei, Balogh, Ozsváth, Bedő, Hajós, Reiter, Fekti, Somos, Kovács, Rajz, Farkas, Tóth, Bíró, Barabás, Maklári, Borostyán, Szűcs, Feil, Németh, Becze (kapus). Vezetőedző: Kóger István.


UTE: Palko - Hüffner, Roczanov, Németh P., Rufus, Borbás, Berta, Horváth D., Harmati, Sikorcin, Csányi, Markó, Virág, Dubek, Rencz, Kadlubiak, Zlocha, Németh Á., Strausz, Zalavári, Rafaj. Vezetőedző: Pék György.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >