Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ismét meghirdették a Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud?-ot
Ismét meghirdették a Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud?-ot Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 26.
ImageHuszonharmadik alkalommal hirdette meg a Fejér Megyei Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud?-ot A Szabadművelődés Háza. A 2016. évi találkozóra is várják azokat az öregségi- és rokkantnyugdíjasokat, valamint nyugdíjas klubokat, akiknek/amelyeknek az előadó művészet, valamint a képző-, ipar- és népművészet bármely ágában bemutatásra érdemes műsoruk, alkotásuk van. Mindkét kategóriában február 12-ig fogadják a jelentkezéseket.

 

A Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud? előadó-művészeti kategóriájában bármely zenei műfajt képviselő énekes és hangszeres produkcióval, vers- és prózamondással, színjátékkal, tánccal és általában minden színpadon előadható műsorszámmal lehet nevezni. Az egyéni fellépők műsorszáma maximum öt perc, a csoportoké legfeljebb nyolc perc lehet, a csoportlétszám pedig nem haladhatja meg a huszonöt főt.  A fellépésre február 12-ig olyan új műsorszámmal lehet nevezni, melyet a korábbi években még nem adtak elő ezen a versenyen. A határidő lejárta után a szereplőket levélben értesítik a fellépésük időpontjáról, a bemutatókat február 27-én, valamint március 6-án és 11-én rendezik A Szabadművelődés Háza és a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola aulájában. A nevezési lap beszerezhető a művelődési ház portáján, illetve letölthető az intézmény honlapjáról.

 

 



A képző-, ipar- és népművészeti kategóriában a korábbi években még nem nevezett, személyenként maximum két művel jelentkezhetnek a nyugdíjasok. A jelentkezési lapot ebben az esetben is szükséges kitöltve benyújtani február 12-ig. A kiállításra szánt tárgyakat február 18-án, csütörtökön és 19-én, pénteken 9.00-15.00 óra között lehet leadni A Szabadművelődés Házában. Az alkotások szakmai zsűri ajánlása után kerülhetnek arra a kiállításra, melynek megnyitóját és díjátadóját február 27-én, szombaton 10.00 órakor tartják az intézményben.

 




A rendezvénnyel kapcsolatban további információ kérhető az intézményben.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >