Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow A Gárdonyi Rendőrkapitányság értékelése
A Gárdonyi Rendőrkapitányság értékelése Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2016. február 25.
ImageNagyobb illetékességi terület, több munka. 2015. évben végzett tevékenységet értékelte dr. Sági János r. ezredes kapitányságvezető.

 

A Gárdonyi Rendőrkapitányság elmúlt évben végzett munkájának értékelésére tegnap került sor. Dr. Sági János r. ezredes a rendőrkapitányság vezetője beszámolt arról, hogy az illetékességi területük növekedése (Ercsi, Ráckeresztúr, Vál, Szabadegyháza) mellett a regisztrált bűncselekmények száma csökkent. Kiemelte, hogy országos elismerést értek el egy gépkocsi lopásokra szakosodott négy fős csoport elfogásával, akik a Velencei-tó környéki településeken is követtek el bűncselekményeket.

A turisztikai szezon vonatkozásában sikerült egy „strandlopás” sorozat elkövetőjét eljárás alá vonni, amelyet követően ez a fajta bűnelkövetés drasztikusan csökkent.  A vízi körzeti megbízottak 78 főt mentettek ki a Velencei-tóból és a 2015. évben vízbefulladás nem történt.

 


 

A kapitányságvezető megítélése szerint a gárdonyi rendőrök jól teljesítettek a 2015. évben. A jövőbeni célok között kiemelte az ittasan elkövetett balesetek számának csökkentését.

Dr. Sági János r. ezredes megköszönte a beosztottjai szakmai munkáját, és köszönetét fejezte ki az önkormányzatoknak, a polgárőröknek és a társszerveknek az év során tapasztalt zökkenőmentes együttműködésért.

Az évértékelő értekezlet elöljárója, dr. Csizek Tibor r. ezredes, Fejér megye bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese kiválóra értékelte a gárdonyi rendőrök 2015. évben végzett munkáját. Kiemelte, hogy a tavalyi évben a Gárdonyi Rendőrkapitányság a megye 3. legnagyobb kapitánysága lett az illetékességi terület változással és kérte a rendőrkapitányság munkatársait, hogy a 2016. évben is tartsák ezt a színvonalú munkavégzést, ezeket az eredményeket. 

 

 
< Előző   Következő >