Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Bozai István lett az új városgondnok
Bozai István lett az új városgondnok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 07.

ImageRendkívüli közgyűlést tartottak ma reggel a Városházán. Székesfehérvár Megyei Jogú Város képviselő-testülete az ülésen több fontos kérdésben döntött. Az egyik a városgondnok személyének megválasztása volt. A képviselők idén már harmadszorra tárgyaltak arról, hogy ki a legalkalmasabb e poszt betöltésére, s végre meg is tudtak állapodni. Az egyhangú döntéssel Bozai Istvánnak szavaztak bizalmat.

 

Dr. Cser-Palkovics András szerint sajnálatos, hogy hosszú-hosszú hónapokon keresztül nem tudott városgondnokot választani Székesfehérvár Önkormányzata, miközben ez az az intézménye a Városnak, amellyel a lakók nap, mint nap találkoznak a város üzemeltetése során. (Látják, hogy piszkosak-e az utcák, le van-e nyírva a parlagfű, el van-e a hó télen takarítva az utcáról.)

Image
.
 

„Nagyon fontos volt, hogy a közgyűlés végre döntsön ennek az intézménynek a vezetői posztjáról.” – mondta a frakcióvezető – „A Polgári Frakció ezért javasolta a rendkívüli közgyűlés összehívását, s örömmel vettük tudomásul, hogy a közgyűlés egyhangúan tudott dönteni, s Bozai Istvánt választotta meg Székesfehérvár Megyei Jogú Város városgondnokának. Azt gondoljuk, hogy ő mint szakmai, mint emberi vonatkozásban maximálisan alkalmas arra, hogy a városgondnoki tisztet betöltse. Számos olyan közmegbízatása volt az elmúlt évek során, és van ma is, amely során megismerhettük és kijelenthetjük, hogy nagyon jó kezekbe került a városgondnokság.”

Image
Fotók: Temesvári Márta
 

A Polgári Frakció szerint az is fontos ebben a tekintetben, hogy az átadás-átvételt egy külső szakértő cég belső vizsgálata is követi, amely során átvilágítják a Városgondnokság eddigi működését. Ennek szükségessége a Város és az új városgondnok szempontjából is indokolt.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >