Kezdőlap arrow Gazdaság arrow Pénz, de honnan? - konferencia vállalkozásoknak és önkormányzatoknak
Pénz, de honnan? - konferencia vállalkozásoknak és önkormányzatoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. április 05.
ImagePénz, de honnan? Fókuszban a 2016-os EU-pályázati pénzek címmel konferenciát szerveznek Székesfehérváron április 7-én, csütörtökön mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, önkormányzatoknak és agrárvállalkozásoknak.

 

A szakmai fórum az idei évben több ezer milliárdos keretösszegben megjelenő EU-pályázati kiírásokra koncentrál,  amelyek többek között innovációra, energetikai felújításokra, informatikára, családi gazdaságok fejlesztésére, induló vállalkozásokra, valamint falufejlesztésre szólnak.  A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.


Mire és hogyan pályázzunk eredményesen a gyakorlatban? – ezt a kérdést járja körül a Pénz, de honnan? Fókuszban a 2016-os EU-pályázati pénzek címmel meghirdetett konferencia Székesfehérváron. Az ingyenes szakmai fórumot kkv-knak, önkormányzatoknak és agrárvállalkozásoknak ajánlják, hiszen idén több ezer milliárdos keretösszegben jelennek meg EU-pályázati kiírások többek között innovációra, energetikai felújításokra, informatikára, családi gazdaságok fejlesztésére, induló vállalkozásokra, falufejlesztésre.

A konferencián szó lesz a GINOP, a TOP, a KEHOP és a VP aktuális kiírásairól, valamint a fejlesztéssel kapcsolatos egyéb finanszírozási és hatékonysággal kapcsolatos kérdésekre is kínálnak megoldást a szakértők. A szakmai napon személyes konzultációra is lehetőség nyílik az előadókkal.

A konferencia a célcsoport számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött – jelentkezni és a részletes programról tájékozódni az alábbi linken lehet:
http://www.piacesprofit.hu/konferenciakozpont/penz-de-honnan-fokuszban-az-eu-palyazati-penzek-4/.

A rendezvénynek a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (Hosszúsétatér 4-6.) ad helyet. A kezdési időpont április 7. csütörtök 9.30 óra – a helyszíni regisztrációra 9 órától lesz lehetőség.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >