Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A Fidesz válaszlevele Gyurcsány Ferencnek
A Fidesz válaszlevele Gyurcsány Ferencnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 08.

ImageA Polgári Frakció többször is foglalkozott az elmúlt napokban székesfehérvári sajtótájékoztatóin a kis- és középvállalkozásokat (is) érintő gazdasági válság megoldási kérdéseivel - a hét pontból álló támogatási programról már Önök is tájékozódhattak honlapunkon, ahogy az országunkban jelen lévő „bizalmi válság” valóságosságát is körbejártuk. A Fidesz most ezt próbálja megértetni Gyurcsány Ferenccel: hogy ha nem változtat eddigi politikáján, az további katasztrófákhoz vezet(het).

 A Fidesz válaszlevele Gyurcsány Ferencnek

Tisztelt Miniszterelnök Úr! 

A Fidesz a Nemzeti Csúcson a válságkezelés európai útját javasolta Magyarországnak. Az európai kormányok sorra jelentik be adócsökkentési döntéseiket és növekedési programjaikat. A magyar gazdaságnak is növekedésre van szüksége, ehhez pedig adót kell csökkenteni, meg kell védeni a munkahelyeket, támogatni kell a kis- és középvállalkozásokat, valamint vissza kell szorítani a korrupciót és a bürokráciát.

Az Ön kormánya egy másik utat választott, félrekezelte a válságot, és ennek árát az emberekkel akarja megfizettetni. A brutális megszorítások és az ország eladósítása elviselhetetlen terhet jelentenek a magyar családok számára.

Összefogásra van tehát szükség az adócsökkentésért, a gazdasági növekedésért és a szociális biztonságért. Az Országgyűlés gazdasági bizottságának kibővített ülésén a Fidesz és a KDNP által delegált bizottsági tagok természetesen részt vesznek.

Tisztelettel: Navracsics Tibor frakcióvezető

Kapcsolódó cikkeink:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1653&Itemid=31

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=1721&Itemid=31

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >