Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Hangfürdő-meditáció
Hangfürdő-meditáció Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. május 20.
ImageHangfürdő-meditációt rendeznek Székesfehérváron, az Árpád fürdőben. - A testi, lelki és szellemi problémáknál a hangfürdő elősegíti, hogy az ember megszabaduljon azoktól a panaszoktól, amelyeket a mindennapi stressz, a gondok, és félelmek okoznak.

 

A következő székesfehérvári hangfürdő-meditációra időpontja:

2016. május 21-én, az Árpád Fürdőben lesz 17 órától.

A testi, lelki és szellemi problémáknál a hangfürdő elősegíti, hogy az ember megszabaduljon azoktól a panaszoktól, amelyeket a mindennapi stressz, a gondok, és félelmek okoznak.
A hangtálakból és gongokból előhívott rezgések bejutnak és koncentrikus körökben végigáramlanak az egész testben, megmozgatva az összes sejtet.
A folyamatos hang- és rezgésáramlat hatására kellemesen ellazulsz.
A hangfürdő segíti a belső harmónia kifejlődését, és erősíti energiáidat a hétköznapi feladatokra.
A kreativitás és az alkotóerő új impulzusokat kap.

A hang által olyan dimenziókkal, lelked rejtett tartamaival kapcsolódhatsz össze, ahová racionális, hétköznapi tudatod nem rendelkezik szabad bejárással.
A hang az átalakítás, a transzformáció eszköze, hisz képes áthatolni az anyagon.
A hanghullám képes arra, hogy molekulákat mozdítson el, és ez által harmonizáljon.

Bizonyos hangtálak, egyéb eszközök, de főleg a gong egyedülállóan széles hangspektrummal és felhangokkal rendelkezik, egy meditáció során pedig ez a széles rezgésspektrum belső képeket, gondolatokat, mélyen elásott érzelmi emlékeket, átéléseket ébreszt, miközben mélyül a légzés, ellazul és fogékonyabbá, érzékenyebbé válik a test, egyszóval erős támogatást kapnak saját, öngyógyító folyamataid.
A változásokat a saját életedben neked magadnak kell megélni, és a belső folyamataid megéléséhez sok gyönyörű eszköz áll rendelkezésre, ezek egyike a hangfürdő-meditáció.



Asztrológiai szempontból a szépség, életerő, alkotásvágy, az egyensúly napja. Az önismeret útján egy ráHANGolódási lehetőség lesz tehát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érdemes laza, kényelmes ruhában érkezni a programra.. Plédet, polifomot, párnát, vizet is lehet  vinni.

Kizáró okok: várandósság, epilepszia, szívritmus-szabályozó, alkoholos-begyógyszerezett állapot, fertőző betegség.

Jelentkezni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen, vagy a 06 20 627 6226-os telefonszámon lehet. A határidőre való bejelentkezés fontos. A férőhely korlátozott. Csak előzetes regisztrációval lehet részt venni az eseményen. - Ezért érdemes időben regisztrálni!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >