Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Forgalomkorlátozások a Sportmajálishoz kapcsolódóan
Forgalomkorlátozások a Sportmajálishoz kapcsolódóan Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. április 29.
Image2016. május 1-jén, vasárnap a Sportmajális miatt forgalomkorlátozások várhatóak. A helyszín közelében 4 órától 24 óráig, a sportolói felvonuláshoz kapcsolódóan pedig időszakosan vezetik be ezeket az intézkedéseket. Kérik a lakosság türelmét és körültekintését!

 

A május 1-jei Sportmajális rendezvényeinek ideje alatt 4 és 24 óra között lezárják a Bregyó-közt a Liget sor és Malom utca között. A Rét utca a Malom utca irányában hagyható el.

9 órától 10 óráig tart a napot nyitó sportolói felvonulás, ennek idejére a Petőfi park – Palotai út – Mészöly Géza u. – Liget sor – Bregyó-köz – Bregyó Sportközpont útvonalon az alábbi forgalomkorlátozások lépnek életbe:


A felvonulás miatt teljes szélességében lezárják a Palotai utat a Budai út – Mészöly Géza utca közötti szakaszon, valamint a Liget sort. A rendőrség az utat a felvonulás kezdetével szakaszosan zárja le, majd az utolsó felvonulók elhaladása után folyamatosan felszabadítja.

 



A Várpalota irányába haladó regionális és országos autóbuszjáratok a Halász utca – Kelemen Béla utca (Palotaváros) terelőútvonalon közlekednek. A Várpalota irányából közlekedő járatok terelőútvonala a Kelemen Béla u. – Selyem u.

A Zámoly, Sárkeresztes irányába/irányából közlekedő regionális és országos autóbuszjáratok terelő útvonala: Autóbusz-állomás – Budai út – Várkörút.

A Lovasberény irányába közlekedő regionális autóbuszjáratok terelő útvonala: Autóbusz-állomás – Budai út – Várkörút, Lovasberény irányából a Berényi út – Széna tér – Rákóczi u. – Várkörút – Budai út – Autóbusz-állomás vonalon közlekednek a járatok.

 

Az alábbi autóbuszjáratok forgalma a jelzett időszakban szünetel:

„10”-es autóbuszvonal: a Szedreskerti lakónegyedből: 9.20, az Orsovai utcából: 9.45

„12”-es autóbuszvonal: a Szedreskerti lakónegyedből: 8.30, az Auchan-tól: 8.55

„14”-es autóbuszvonal: a Szedreskerti lakónegyedből: 8.55, a Könnyűfémműtől: 9.25

„36”-os autóbuszvonal: a Vasútállomásról: 9.00, a Feketehegyről: 9.25

„37”-es autóbuszvonal: a Vasútállomásról: 8.30


Az alábbi autóbuszjáratok esetében jelentősebb késések várhatóak:

„11”-
es autóbuszvonal: a Szedreskerti lakónegyedből: 9.45, a Vásárhelyi utcából: 10.15

„12”-es autóbuszvonal: a Szedreskerti lakónegyedből: 9.30 és 10.30, az Auchan-tól: 9.55 és 10.55

„17”-es autóbuszvonal: a Csapó utcából: 9.40, a Könnyűfémműtől: 10.05

„26A”-s autóbuszvonal: a Jancsár utcából: 9.20 és 10.20, a Kassai utcából: 8.50, 9.50 és 10.50


A szervezők kérik, hogy a felvonulás útvonalát, illetve a rendezvények helyszínét mindenki gyalogosan közelítse meg, valamint kérik a gépjárművezetőket, hogy fokozott körültekintéssel közlekedjenek.


 

 
< Előző   Következő >