Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Forgalomkorlátozások vasárnap a TESZ futóverseny idején
Forgalomkorlátozások vasárnap a TESZ futóverseny idején Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 03.
ImageForgalomkorlátozások lesznek június 5-én, vasárnap az V. Tiszta, Egészséges Fehérvárért Futóverseny idején: 14 és 20 óra között a Várkörúton, a Rákóczi utcában és a Koronázó téren lesz útlezárás. Az autóbuszjáratok közül a 17-es, a 23-as, 24-es, 25-ös, 33-as és 34-es módosított útvonalon közlekedik. A lezárások idejére az autósok és gyalogosok fokozott figyelmét és megértését kérik!

 

Az V. TESZ futóverseny idején, június 5-én, vasárnap 14 órától 20 óráig forgalomkorlátozások lesznek Székesfehérváron. Lezárják a Várkörutat a Petőfi Sándor utcától a Szekfű Gyula utcáig, a Rákóczi utcát a Várkörúttól a József Attila utcáig, valamint a Koronázó teret.

A Várkörút lezárásra kerül a Petőfi utca csatlakozásában a kijelölt gyalogos átkelőhelynél (a Petőfi utcából csak jobbra lehet kikanyarodni), a Lakatos utca, a Várkörút 4. számnál a Kígyó utca és az Országzászló tér mindkét útestjének csatlakozásában, a Vasalóháznál a parkoló kijáratánál (a parkolóból az Ősz utca felé lehet kihajtani), a Marosi Arnold utca csatlakozásában és a Szekfű Gyula utca felőli gyalogátkelőhelynél.

A Rákóczi utca lezárásra kerül a Kempelen tér, a Watthay Ferenc utca felőli és a József Attila utca vonalában a körforgalom előtti gyalogátkelőhelyeknél.


A helyi autóbuszjáratok közül az alábbiak közlekednek terelőútvonalon:

„17"-es autóbuszjáratok módosított útvonala mindkét irányban:

- Szekfű Gyula u. – Széna tér – Király sor.

- A kimaradt megállóhelyek a Múzeum, a Fehérvár Áruház és a Széna tér (Csak a Szedreskerti lakónegyed irányba közlekedő járatokat esetében, mivel az autóbuszok a Rákóczi utcában lévő megálló helyett a Széna téren kialakított megállóhelyen állnak meg.)

„23”-as autóbuszjáratok módosított útvonala mindkét irányban:

- Széchenyi u. – Budai út.

- A kimaradt megállóhelyek a Várkörút,a Fehérvár Áruház és a Széna tér (a Videoton Ipari Park irányába).

„24”-es és „25”-ös autóbuszjáratok módosított útvonala mindkét irányban:

- Széchenyi u. – Budai út – József A. u. – Rákóczi u.

- A kimaradt megállóhely a Várkörút.

„33”-as és „34"-es autóbuszjáratok módosított útvonala:

- Gáz u. – Széna tér – Szekfű Gy. u. – Dózsa Gy. út – /Eredeti útvonal/– Fecskepart /Eredeti útvonal/– Dózsa Gy. út – Szekfű Gy. u. – Széna tér – Gáz u.

- A kimaradt megállóhelyek a „33”-as járatoknál: Széna tér (az autóbuszok a Rákóczi utcában lévő megállóhely helyett a Széna téren kialakított megállóhelyen állnak meg), Fehérvár Áruház, Múzeum, Várkörút, Prohászka Ottokár utca, Prohászka Ottokár templom.

- A kimaradt megállóhelyek a „34”-es járatoknál: Prohászka Ottokár templom, Prohászka Ottokár utca, Várkörút, Múzeum, Fehérvár Áruház.  

 

A lezárások idejére az autósok és gyalogosok fokozott figyelmét és megértését kérik!

 

 
< Előző   Következő >