Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ismét ingyenes nyílt nap lesz az Új Csóri úti kutyaiskolában
Ismét ingyenes nyílt nap lesz az Új Csóri úti kutyaiskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 25.
ImageIsmét ingyenes nyílt napot szerveznek az Új Csóri úti kutyaiskolában július 26-án, kedden. Nyakas Gábor kutyaviselkedés szakértő tanácsadást tart a nyár végi problémákról, kiemelten a szeptemberi iskolakezdésről, amely megnehezíti a kutyás családok életét. Az eseményre sok szeretettel várják azokat is, akik információt szeretnének kapni a kutyatartásról.

 

A kutyabarátok részéről igen nagy érdeklődés övezi az Új Csóri úti kutyaiskolában szervezett ingyenes nyílt napokat. A sorozat újabb állomásaként július 26-án, kedden 18.30 órától várják a gazdikat, kedvenceiket és minden érdeklődőt. Nyakas Gábor kutyaviselkedés-szakértő ezúttal a nyár végi kihívásokkal kapcsolatban ad tanácsokat. A házi kedvencek – a szeptemberi iskolakezdés miatt is – ebben a periódusban gyakran érezhetik úgy, hogy elhanyagolják őket, sok kutya éppen ezért szeparációs szorongástól szenved. Az állatok ilyenkor sokkal többet ugathatnak, miután egyedül maradtak otthon.

Az ingyenes nyílt napon Nyakas Gábor kutyatréner, az Alba Dog Center tulajdonosa azt is bemutatja, miként lehet a kutyákkal helyesen bánni, és hogyan nevelhetünk kedvenceinkből jól viselkedő, könnyen kezelhető, a társas érintkezést és a városi környezetet is jól tűrő állatokat.

Szeretettel várják a gyerekeket és a felnőtteket kutyáikkal együtt, de akár kedvencek nélkül is bekapcsolódhatnak az érdeklődők a programba.


 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >