Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Eladó önkormányzati lakások a történelmi belvárosban
Eladó önkormányzati lakások a történelmi belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. július 22.
ImageSzékesfehérvár Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a tulajdonában álló, Fehérvár történelmi belvárosában található társasházi lakások értékesítésére. Többek között a Bástya utcában, az Oskola utcában, az Arany János utcában és a Kossuth utcában is hirdetnek ingatlanokat.

 

A pályázatokat 2016. szeptember 16-án 9 óráig lehet beadni személyesen, jeligével ellátva a Székesfehérvári Városfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft.-hez (8000 Székesfehérvár, Irányi Dániel utca 4., udvari épület 1. emelet, jogi osztály)
A lakások listáját és a pályázati feltételeket ITT találja! 

 

A pályázathoz fénymásolatban csatolni kell  valamennyi pályázó esetén a pályázati biztosíték bankszámlára történő befizetése bizonylatának másolatát, gazdasági társaság pályázó esetén 30 napnál nem régebbi cégkivonatát, alapító okiratot, társasági szerződést, aláírási címpéldányt, nem gazdasági társaság jogi személy pályázó esetén, bejegyzésről, nyilvántartásba vételről szóló igazolást,
alapszabályt vagy alapító okiratot, aláírási címpéldányt.
 
A pályázat, valamint a becsatolt mellékletek minden oldalát aláírással kell ellátni. A hiányosan benyújtott pályázat érvénytelen. Az önkormányzat a pályázók részére a hiánypótlás lehetőségét nem biztosítja. A pályázó köteles a pályázni kívánt ingatlan forgalmi értéke (minimális eladási ára) 10%-ának megfelelő mértékű pályázati biztosíték megfizetésére.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >