Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Vásároztunk
Vásároztunk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 18.

ImageA Korona Vásár évtizedek óta elmaradhatatlan részét képezi a tavasz-nyáreleji programsorozatnak Székesfehérváron. Idén a tegnapi napot tűzték ki megrendezési időpontjául, amikor az Országalmától egészen a Magyar Király Szállóig húzódó asztalsorok mellett várták az árusok leendő vásárlóikat.

A Korona Zrt. által szervezett vásáron vegyes iparcikkek, kézműves termékek, élelmiszerek és ruhaneműk egyaránt megtalálhatóak voltak. Lufi, mézeskalács, gumicukorka és textíliák ömlöttek az érdeklődők elé minden mennyiségben a csillivilli lufifelhők mögött. Elvétve kézműves kellékekkel, hennával festő hölgyekkel és indiai népzenei bemutatóval is találkozhattunk, de azért az alaphangulatra a „megszokott” jelző illett a leginkább.

A programnak is beillő „piacozás” 950 m2-nyi területet foglalt le a Belvárosból, s szükség is volt ennyire, mert – az árusok regisztráltan nagy, 220 fős létszáma mellett – évente 20-23.000 látogató szokott végigsétálni a soron és alkudozni a portékákra. Ami a vásár előnyét jelenti: minden eladó jelentős kedvezménnyel hirdette termékét, s még azon felül is lehetett engedményeket kicsikarni. No, és nézelődni is, ha valaki ellen tudott állni a színes választék csábításának.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >