Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Az augusztus is aktívan kezdődik a napközis táborokban
Az augusztus is aktívan kezdődik a napközis táborokban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. július 26.
ImageSzínes programokkal várják a gyerekeket augusztusban is a székesfehérvári és környékbeli táborok: izgalmas és élménydús hetet kínálnak akár a vízi sportok, a lovaglás, a népművészetek, a programozás vagy az angol nyelv kedvelőinek. A részletekről a Tele ÉlettelSzékesfehérvári programportálon lehet tájékozódni.

 

A Napraforgó Városi Napközis Tábor augusztus 1-jétől is érdekes, programokkal várja az általános iskolás gyerekeket a Bregyóban, ahol a sportolni vágyók és a kézműves foglalkozások kedvelői is sok élménnyel gazdagodhatnak. Négy Mesterség Fortélyait leshetik el a Rác utcában a népművészetek iránt érdeklődők: a táborozók szakoktatók segítségével ismerkedhetnek meg a bőrműves, a nemezműves, a fazekas mesterségekkel, a csuhé ékszer és a sásszőnyeg készítésével a Mesterségek Házában.

Az Öreghegyi Közösségi Házban időutazásra hívják a gyerekeket. A Kóbor táborban különböző korszakokhoz tartozó használati tárgyak és műtárgyak készülnek az utókor számára a Terembura Kulturális és Múzeumkommunikációs Egyesület szervezésében. Tündér - manó tábort hirdet vidám, kalandos, rejtélyes foglalkozásokkal a Kincses Sziget Játszóház a Palotai úton.  Az alkotás örömét kínálja a Püspökkert Fejlesztő- és Játszóház Kreatív hete, ahol az óvodások különböző művészi technikákat próbálhatnak ki, sok játékkal, képesség- és mozgásfejlesztő foglalkozással egybekötve.  

„Barátságtalan öreg nénik őrzik a termeket, akik folyton szigorúan méregetnek. A nyomodban vannak, rád szólnak, hogy ne hangoskodj és ne nyúlj semmihez, holott ez eszedbe sem jutott. Tölts velünk egy hetet, és meglátod, hogy a múzeum nem ilyen.” – 12-14 éves Múzeumdetektíveket várnak a Szent István Király Múzeum Országzászló téri épületében rejtélyekkel, különös tárgyakkal, szokásokkal.

A Kreatív ANGOL tábor 7-12 éves gyerekeket hív játékos nyelvtanulásra és élménydús, színes szabadidős programokra a Katedra Nyelviskolába. „5 nap alatt megtanulsz saját játékokat készíteni számítógéppel!” – ezt ígéri a Cyber Summer: nyári program-programozás napközis tábor, ahol a szakmai kínálat mellett sportfoglalkozásokkal, kirándulással és kreatív csoportos játékokkal várják a jelentkezőket a Mátyás király krt. 11. alatt.  

A sportok és a lovak szerelmesei a Suhogó (Jampi) Lovastanya Nyári táborában élvezhetik augusztus első hetét Pákozdon. A Kiscsikós táborba elsősorban az 5-9 éves gyermekeket várnak.  Ha nyár, akkor irány a vízpart: vitorlás és biciklis programokat szerveznek Agárdon a VVSI-ben 8 és 18 év közötti gyerekeknek, napközis és bentlakásos formában is a Nyári „vízi” táborok keretében.


A nyári táborokról a következő linken lehet részletesen tájékozódni: www.teleelettel.hu.

 
< Előző   Következő >