Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szombaton Azimutoló lesz Pákozdon
Szombaton Azimutoló lesz Pákozdon Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. július 30.
ImageAzimutoló lesz Pákozdon a IV. Emlékparki Nyár keretében július 30-án, szombaton. A program során a Mészeg-hegyre kilátogatók játékos formában próbálhatják ki a tájékozódás módját a hadtörténelemben, a katonai tevékenységekben, valamint tényleges tájékozódási ismereteket sajátíthatnak el. Az interaktív, izgalmas rendezvényre mindenkit szeretettel várnak!

 


Izgalmas programot kínál a Katonai Emlékpark hétvégén: a IV. Emlékparki Nyár keretében szervezett Azimutoló olyan játékos rendezvény gyerekeknek, családoknak, ami a tájékozódás módját mutatja be a hadtörténelemben, a katonai tevékenységekben, a túlélésben, valamint a résztvevők tényleges tájékozódási ismereteket is elsajátíthatnak. A program – amelyet az MN-MH Ejtőernyős Felderítő Katonai Hagyományőrző Baráti Kör közreműködésével szerveznek – július 30-án, szombaton 10 órától 16 óráig tart.

Az érdeklődő családok megtekinthetik a helyi kiállításokat és fantasztikus élményeket szerezhetnek a KEMPP interaktív programján: kézbe vehetik a szabadságharc fegyvereit, géppisztolyt szerelhetnek szét vagy célba dobhatnak kézigránáttal. A repülőgép-szimulátor izgalmas perceket ígér kicsinek és nagyoknak, akárcsak a harcászati bemutató.

A IV. Emlékparki Nyár programjairól a http://www.kempp.hu/, a hétvégi Azimutolóról a https://www.facebook.com/katonai.emlekpark/?fref=ts oldalon lehet tájékozódni. A KEMPP szeretettel várja a hasznos ismeretek, játékos élmények kedvelőket!

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >