Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Újra nyitva lesz a Budai úti és a Zsolt utcai Tagkönyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. július 30.
ImageJövő hét keddtől újra várja az olvasókat a Vörösmarty Megyei Könyvtár Budai úti és Zsolt utcai Tagkönyvtára. A Központi Könyvtár Olvasótermét minden hétköznap lehet látogatni. A könyvszeretőknek idén is meghirdették a Nagy Olvasásmánia pályázatot, amire gyerekek és felnőttek is írhatnak, rajzolhatnak, szeptember 12-ig.

 

A VMK Zsolt utcai és Budai úti Tagkönyvtára a nyári szünet után augusztus 2-ától, keddtől újra várja az olvasókat! A tagkönyvtárak a nyár végéig szombatonként zárva tartanak.

A Központi Könyvtár Olvasótermét augusztus 19-ig, hétfőtől péntekig 10 órától 15.30 óráig lehet látogatni, augusztus 22-23-24-én 13 órától 18 óráig tart nyitva. A Központi Könyvtárban augusztus 22-én lehet legközelebb kölcsönözni.

 



A Nagy Olvasásmániát 2016-ban is meghirdették gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, de könyvszerető családok is jelentkezhetnek. Az olvasás szerelmesei az ajánlott irodalmak alapján tölthetik ki a feladatlapokat, illetve az iskolások ajánlót is írhatnak vagy készíthetnek egy illusztrációt is a kedvenc hőseikről, fejezeteikről. A pályázatokat szeptember 12-ig várják.

Az egyes tagkönyvtárak nyitva, illetve zárva tartásáról és a pályázat részletes kiírásáról a http://www.vmk.hu oldalon lehet tájékozódni. 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >