Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Forgalomkorlátozás lesz az Alba Regia Feszt idején
Forgalomkorlátozás lesz az Alba Regia Feszt idején Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. augusztus 09.
ImageForgalomkorlátozás lesz az Alba Regia Feszt idején, augusztus 9-től 11-ig. Lezárásra kerül a Mátyás király körút Zichy liget melletti szakasza, valamint terelőúton közlekednek a helyi és helyközi autóbuszjáratok. A nyári fesztiválok idején előírt forgalomkorlátozások miatt a lakosság és a közlekedők türelmét, körültekintését kéri!

 

Az Alba Regia Feszt rendezvény idején a következő forgalomkorlátozásra kell számítani:
 
Augusztus 9-én, kedden 08.00 órától 14.00 óráig a Mátyás király körút Ybl Miklós utca és Várkörút közötti szakaszán lezárják a Zichy liget felőli jobbra kanyarodó sávot a színpad építési munkái alatt.
 
Augusztus 9-én 14.00 órától augusztus 11-én 22.00 óráig a fenti útszakasz teljes lezárására kerül sor. A fesztivált követően a teljes zárás fennmarad a Székesfehérvári Királyi Napok kulturális rendezvény idején is.
 
Zsákutcaként kétirányúsítják a Zichy liget 1. számtól a 9. számig húzódó útszakaszt a Mészöly G. utca - Malom utca csomóponttól.
 
A fesztivál idején üzemkezdettől üzemzárásig a helyi és helyközi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek: a Dózsa György úton és a Mészöly Géza utcán. A helyi autóbuszjáratok a terelőúton lévő autóbusz-megállóhelyeken fognak megállni. Ideiglenes autóbusz-megállóhelyet jelölnek ki a Mészöly Géza utcán az Ybl Orvosi Rendelő előtt. A nyári fesztiválok idején előírt forgalomkorlátozások miatt a lakosság és a közlekedők türelmét, körültekintését kéri!

 

 
< Előző   Következő >