Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Tömeges baleset a 63-as főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. november 17.

ImagePótkocsis teherautó és három személygépkocsi ütközött vasárnap késő délután a 62-es főúton, Székesfehérvár és Seregélyes között. A balesetben hárman életüket vesztették. A teherautóból a tűzoltók egy férfit és egy gyermeket feszítő-vágó berendezéssel szabadítottak ki a roncsok közül.

A balesethez a székesfehérvári tűzoltók két gépjárműfecskendővel, a műszaki mentőszerrel és a daruval vonultak. A helyszínen egy Wartburg, egy Mazda 323 és egy Suzuki SX4 személygépkocsi, valamint egy szemes kukoricát szállító, pótkocsis MAN teherautó ütközött. A MAN az út menti vízelvezető árokban fejtetőre borult, a rakománya az útra és az árokba ömlött.

 

Image
.

A Wartburg és a Mazda az árokban landolt, a Suzuki pedig az árkon túl, a teherautó mellett állt meg. A MAN összeroncsolódott vezetőfülkéjéből a tűzoltók egy kisfiút és a járművet vezető férfit feszítő-vágó berendezéssel szabadították ki. Őket a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Image
Fotók: Bisztricz Anett
 

A Mazdát vezető férfi könnyebben sérült. A Wartburgot vezető férfi, valamint a Suzukiban ülő két nő a balesetben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

 
< Előző   Következő >