Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Tegyük szebbé a hátrányos helyzetű gyermekek karácsonyát!
Tegyük szebbé a hátrányos helyzetű gyermekek karácsonyát! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 18.

ImageAdománygyűjtő felhívást juttatott el szerkesztőségünkhöz a székesfehérvári Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Közhasznú Egyesület nevében Horváth Ildikó elnök. A szervezet legutóbb egy családi napot szervezett a Bregyó-közben vidám vetélkedőkkel, színpadi programokkal és kézműves foglalkozásokkal, most pedig a hátrányos helyzetű gyermekeken szeretnének segíteni.

Az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Közhasznú Egyesület levele:

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Egyesületünk igaz rövid, alig néhány éves múlttal rendelkezik, de eltökélten, fokozottan hátrányos gyermekek, fiatalok, családok megsegítéséért dolgozik fáradhatatlanul. Ez az egyetlen olyan szervezet városunkban, ami egyedülálló módón felvállalja egyaránt a gyerekek, fiatalok családok lelki, kulturális gyarapodásának elősegítését.

Ezekben a családokban nagyon gyakran nem jut ajándékra, ruhára, cipőre, játékra de sokszor ételre, alapvető szükségletekre sem.

Minden gyermek megérdemli, hogy Karácsonykor, ha csak bármiféle apróság is, de várja valami fa alatt. A működési területünkön élő és hozzánk tartozó családjaink közül sokaknak mi biztosítjuk a Karácsonyt is az ünnep melegét, a szeretetet, az ajándékot. Azzal a tisztelet teljes kéréssel fordulunk most Önhöz, hogy lehetőségeihez képest szíveskedjen, támogatni.

Egyesületünk karácsonyi ünnepségét, bármilyen Önök által rendelkezésre álló adománnyal, amivel szebbé teheti, családjaink Karácsonyát, és a szeretett ünnepe számukra is ünnep lehet. Minden jellegű felajánlást szívesen veszünk meghatározás és kategorizálás nélkül.

Egyesületünk Karácsonyi ünnepsége A Szabad Művelődés Házában december 14-én délután 15.00- tól 17.00- ig tartjuk.

Köszönettel és tisztelettel: 

 Horváth Ildikó elnök

 
< Előző   Következő >