Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Megfogyva bár, de törve nem Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 19.

ImageAz EBEL listavezetőjének otthonában az erősen tartalékos Alba Volán becsületesen helytállt, két gólos győzelmet aratott a hazai csapat. - Az eltiltott Bonni és Couture nélkül, 52 rendelkezésre álló pontkerettel kellett a szakmai stábnak kimatematikáznia a kezdőcsapatot. Három sora és egy csatárcseréje lett végül Ted Satornak, így kellett a listavezető otthonában helytállni.

Rémálomszerűen indult a meccs, az első percben vezetést szereztek a szlovének David Rodman révén. Szerencsére sikerült összekapni magunkat, három emberhátrányt is kivédekeztünk. Bár a támadásokra nem sok erőnk maradt, az első játékrész végén az állás alapjában véve nem volt rossz.

A középső felvonásban kissé felbátorodott a Volán, rögtön emberelőnybe is kerültünk egy, az első húsz perc utolsó másodperceiben megítélt Jesenice-kiállítás miatt. Ez kimaradt, majd Hegyi kisbüntetése alatt többször akadtak meleg pillanatok a kapunk előtt. Aztán amikor a mérkőzés folyamán másodszor kerültünk fórba, felcsillant a remény az egyenlítésre. Ám nemhogy nem lőttünk, még kaptunk is egy gólt. A második lélektani pofon a meccsen. Ezúttal Hebar mattolta Szupert.

A befejező harmadban a szünet utáni első emberelőnyét gólra váltotta a Jesenice, Marcel Rodman volt eredményes, ezzel végérvényesen eldőlt a két pont sorsa. Az Alba Volán a szépítő gólért hajtott, ezt végül Kovács emberelőnyből be is lőtte. Szélsőnk az elmúlt két meccsen egy-egy ziccert kihagyott, önbizalmának remélhetőleg jót tesz, hogy ismét be tudott találni. A legvégén még emberelőnybe kerültünk, Sator mester lehívta Szupert is, de az állás már nem változott.

Összefoglalva a sok problémával küzdő Alba Volán tisztességgel helytállt az Acroni Jesenice otthonában, ebből erőt lehet meríteni az előttünk álló feladatokra.

Acroni Jesenice - Alba Volán 3-1 (1-0, 1-0, 1-1)
Jesenice, 2400 néző, vezette: Falkner, Neuwirth, Siegl.


Acroni Jesenice: Glavic - Dervaric, Robar, Strömberg, Paré, Manfreda, Kovacevic, Rebolj, Razingar, Pretnar, Poloncic, Kranjc, Varl, Rodman D., Rodman M., Hebar, Svete, Susanj, Brus, Jeglic, Terlikar. Vezetõedzõ: Doug Bradley.


Alba Volán: Szuper - Horváth, Tokaji, Palkovics, Ocskay, Fekete, Martens, Byström, Kovács, Martz, Forsyth, Ondrejcik, Jobb, Sofron, Nagy, Benk, Hegyi. Vezetõedzõ: Ted Sator

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >