Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Ted Sator: "Nem rövid távú kísérlet volt."
Ted Sator: "Nem rövid távú kísérlet volt." Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 22.

ImageAz Alba Volán csapata jó hangulatban utazott haza Linzből pénteken este, hiszen pontot szerzett riválisa otthonában. Egyet aludva a történtekre, Ted Sator vezetőedző sem leplezte örömét. - "Hallatlanul fontos pontot szerztünk, amelynek az értékét tovább növeli, hogy két gólos hátrányról álltunk talpra. Kimondottan okosan játszottunk, ahogy idegenben kell, dacára annak, hogy igen rövid cserepaddal dolgoztunk. Sokkal jobb meccs volt, mint a legutóbbi, székesfehérvári találkozónk a Linz-cel, amelyet büntetőkkel megnyertünk." - mondta Ted Sator.

A szakember különösen örült annak, hogy feljavult az emberelőnyös helyzetek kihasználása.

"Két találatot is bevittünk létszámfölényben, ez meghatározó volt. Kőkeményen megharcoltunk a pontért." - húzta alá a mester, aki számos játékosával felettébb elégedett volt.

"Szuper Levente ismét hozta a formáját, és ez alkalommal nem várt segítség érkezett a fiatal sorunktól Sofron István gólja révén. Hegyi Ádám energikus játékéból ismét sokat profitáltunk. Az első sorunk ugyancsak kitett magáért új összetételében is, Ocskay Gábor és Palkovics Krisztián jól működött együtt Blake Forsyth-tal. Ez a hármas nem csak egy kósza kísérlet volt, hosszabb távra tervezek velük. A második sorban Kovács Csaba és Nathan Martz társa Fekete Dániel lett, így három igen képzett hokis került egymás mellé. Ezen a trión sem változtatunk." - magyarázta Sator.

A Villach ellen két színvonalas fellépése volt eddig a Volánnak, de nem tagadhatjuk, a legutóbbi, villachi mérkőzésen nagy fölényben volt a hazai együttes.

"Az EC VSV kétségkívül a mezőny első felébe tartozik a játékereje alapján, de azon leszünk, hogy elég pihenőt adjunk a játékosainknak, így sikerre éhesen, frissen lépjenek pályára vasárnap." - nyomatékosította Ted Sator.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >