Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow V. Újszövetség Maraton
V. Újszövetség Maraton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 25.
ImageAdvent első vasárnapján önkéntes jelentkezők olvashatják fel az Újszövetséget a Vörösmarty Színház nagyszínpadán: november 27-én hajnali 4 órakor indul az V. Újszövetség Maraton.

 

A különleges lelki eseményt 2012-ben indította útjára a Vörösmarty Színház. A nagy érdeklődés és az esemény meghittsége arra ösztönözte a teátrumot, hogy folytassák az Újszövetség Maratont. Nyugodtan tekinthetjük adventi hagyománynak, hiszen kialakult azon felolvasók érdeklődési köre, akik minden évben szívesen jönnek. Az ország egyedülálló programja, igazi fehérvári eseménnyé vált, ami a különböző felekezetekre támaszkodva jöhet létre.

Idén újítások is lesznek: a színház kávézójának színpadán többórás zenei program lesz, a Ciszterci Szent István Gimnázium és a Hermann László Zeneiskola tanulói szívesen csatlakoztak az Újszövetség Maratonhoz, hogy műsoraikkal emeljék az esemény fényét.

 


 

Az Újszövetség Maraton 27-én, vasárnap hajnali 4 órakor kezdődik és megközelítőleg 20 órán keresztül tart majd. A felolvasásra a színház előcsarnokában lehet regisztrálni, kizárólag személyesen, a jelentkezők kiválaszthatják a felolvasás időpontját és a tízpercesre tagolt bibliarészletet.

Regisztrálni már csak 25-éig, péntekig lehet 15 és 19 óra között.

A színház honlapján bárki figyelemmel kísérheti, hogy mely időpontok szabadok még, illetve mely időpontokban kik a felolvasók.

Mindenkit szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >