Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Székesfehérvárra is jön a Mikulás! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. december 06.
ImageA székesfehérvári gyerekeket is megörvendezteti a Mikulás! Ma délután barátaival együtt érkezik a Belvárosba, ahol a Fő utcán és a Városház téren sétálva várja a kicsiket számos meglepetéssel. Akinek kedve tartja, bekapcsolódhat a különféle játékokba, például célba dobhat kéménybe ajándékokkal, de akár Hófehérvárt is építhet kockacukorból!

 

Székesfehérvár városa mindig nagy hangsúlyt helyez arra, hogy az ünnepek közeledtével minél több örömet szerezzen a gyerekeknek. Az ajándékozás természetesen idén sem maradhat el.

Élményekkel teli napnak ígérkezik december 6-a, Mikulás napja. A Télapó ma 15.00 órakor indul útjára a Belvárosban meglepetésekkel teli puttonyával együtt, útján a Kákics zenekar és barátai, Bence manó, Miki manó és a Hóember kísérik. 16.00 órakor a Városházánál várják a gyerekeket, akik elmondhatják, átadhatják titkos kívánságaikat, üzeneteiket. A bátrak és ügyesek kipróbálhatják magukat, hogyan találnak bele egy jókora kéménybe az ajándékokkal, építhetnek Hófehérvárt kockacukorból, megtudhatják, mit eszik a rénszarvas, segíthetnek összeszedni a Télapó elveszett csomagjait, végül a Mikulásgyárban ajándékokat is készíthetnek. Virgácsra senki se számítson, de ha mégis azt kap, jótettekkel mindent kiválthat!

Szeretettel várják a kicsiket és nagyokat a keddi program helyszínén, a Fő utcán és a Városház téren!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >