Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Öttusa Szövetség Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2016. december 07.
ImageA Magyar Öttusa Szövetség tisztújító közgyűlésén új elnököt és elnökséget választott a sportág: Bretz Gyula váltotta Réczei Gézát. A Volán Fehérvár öttusa-szakosztály igazgatóját, az olimpiai bajnok Vörös Zsuzsannát általános alelnöknek választották, az újonnan felálló elnökségnek tagja lett Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere, valamint a versenyzőként Európa-bajnok Demeter József, a Felügyelő Bizottságba pedig a szintén volános Korponai István is bekerült.

 

A voksoláson Bretz Gyulára – aki versenyzőként, klubvezetőként és 1992-től nemzetközi szövetségi pozícióiban hatvan éve tevékenykedik a sportágban – 29-en, míg Réczei Gézára 22-en szavaztak, egy szavazat pedig érvénytelen lett. A 76 éves Bretz Gyula a nemzetközi szövetség pénzügyi bizottságának, illetve a Hall of Fame testületének jelenleg is tagja.

A sportág nyugodt hátterét megteremteni szándékozó új elnök általános alelnökévé Székesfehérvár egyetlen olimpiai bajnokát, a Volán Fehérvár öttusa-szakosztály igazgatóját, Vörös Zsuzsannát választották, alelnök lett még Andrási Péter és Szabó György.

A tisztújító közgyűlésen az elnökségi tagokat is megválasztották, melynek tagja lett Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere és a versenyzőként Európa-bajnok Demeter József is. A Magyar Öttusa Szövetség elnökségének további tagjai Dr. Simóka Beáta, Kállai Ákos, Tibolya Péter, Hanzély Ákos és Takács Péter lettek. A Felügyelő Bizottságba emellett Korponai Istvánt, a Volán Fehérvár Öttusa szakosztály szakmai igazgatóját is beválasztották.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >