Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Útlezárás
Útlezárás Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. december 09.
ImageA Deák Ferenc utca – Horvát István utca körforgalmi csomópontjában december 9-én távközlési akna javítási munkálatai kezdődnek. Ezért forgalomkorlátozásra kerül sor, mely előreláthatólag december 12-ig tart. A fehérváriak türelmét és megértését kérik!

 

Balesetveszélyes távközlési akna javítási munkálatai kezdődnek el december 9-én reggel a Deák Ferenc – Horvát István utca kereszteződésében, így forgalomkorlátozással kell számolniuk az arra közlekedőknek.

A munkálatok ideje alatt - december 9-én, pénteken 8 órától előreláthatólag, december 12-én, hétfőn 16 óráig – részlegesen lezárásra kerül a körforgalom, így a csomópontot a Vasútállomás felé elhagyni nem lesz lehetséges. A többi három kijárat használható lesz. Így a Horvát István utca, a Lövölde utca, valamint a Deák Ferenc utca Belváros felé vezető kijárata is. 

A javítási munkálatok miatt a Vasútállomás irányába közlekedő autóbuszjáratok terelőútvonalon közlednek, ami megállóhely kimaradással nem jár, de az utazási idő várhatóan növekedni fog. 

A munkálatok ideje alatt kérik a gépjárművezetőket, hogy a Vasútállomás irányába történő közlekedésük során a Deák Ferenc utcával párhuzamos úthálózatot vegyék igénybe!

 

 
< Előző   Következő >