Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Tündérszó határok nélkül
Tündérszó határok nélkül Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 03.
ImageÚjra száll a Tündérszó! A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár ismét meghirdette meseíró pályázatát 8-15 év közötti gyerekek számára. Március 15-ig várják a magyar nyelven írott történeteket a világ minden tájáról.

 

Nyolcadik alkalommal hirdette meg határok nélküli Tündérszó meseíró pályázatát a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. A kezdeményezésre magyar nyelven írott meséket várnak a világ bármely országában élő, 2002. január 1-je és 2008. december 31-e között született gyermekektől. Egy pályázó egy alkotást küldhet be legfeljebb 6.000 karakter, azaz körülbelül három oldal terjedelemben, a témával és az irodalmi formával kapcsolatban azonban nincs semmiféle megkötés.

A meséket 2017. március 15-ig postai úton, négy nyomtatott példányban lehet eljuttatni az intézménybe a 8000 Székesfehérvár, Sóstó ltp. 1. címre, vagy csatolt Word dokumentum formátumban a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre. A szervezők kérik feltüntetni a meseíró nevét, születési idejét, postacímét és szülei egyikének lehetőleg e-mail címét, vagy telefonszámát!

A Tündérszó pályázat szellemi mecénása Lezsák Sándor költő, a Magyar Országgyűlés alelnöke. A verseny zsűrijét neves írók alkotják, döntésüket követőn az eredményhirdetésre az Ünnepi Könyvhét keretében, május végén, vagy június elején kerül sor. Erről május 11-ig értesítik a gyerekeket és családjaikat, illetve a  www.ggmuvhaz.hu honlapon is közzéteszik a győztesek névsorát. A legjobb írásokat egy későbbi időpontban megjelentetik.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >