Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szociális perverzió Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. november 25.

ImageOroján Sándor szerint a kormány jövő évi büdzsé-tervezete Heves megyéből nézve nem más, mint szociális perverzió. A Fidelitas Heves megyei elnöke elfogadhatatlannak tartja, hogy a kormány Heves megyei, rászorult gyerekeken spóroljon, miközben milliárdokat tapsol el kommunikációra.

A szocialista kormány jövőre megszüntetné a Gyermek és Ifjúsági Alapprogramot, amely számos megyénkben élő fiatalnak nyújtott anyagi segítséget, hosszú évek óta.

Mint ismert, az Orbán-kormány által létrehozott programból jutott pénz - többek közt - értelmi fogyatékos fiatalok integrált művészeti foglalkoztatására Egerben. Számos civil szervezet megyei rendezvényeit támogatta a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram, például a Kárpátikum Közhasznú Alapítvány "Tavaszi Forrásnagytakarítását" Egerben, de képzéseket, például a KONSZENZUS ALAPÍTVÁNY Ifjúságsegítő Szervezetének ifjúsági képzéseit is finanszírozták eddig, szintén Egerben.

A Fidelitas országgyűlési képviselői ezért költségvetési módosító javaslatokat nyújtanak be a Parlamentben, hogy legalább a 295 millió forintos keretet biztosítsák a fiatalok számára jövőre is.

A Fidelitas Heves Megyei elnöke arra kéri a szocialistákat: ne takarózzanak a gazdasági válsággal akkor, amikor milliárdokat költenek kommunikációra, minisztereik fotózására, önmaguk jutalmazására.

A Heves megyében élő, fogyatékos gyerekek támogatását pedig ne tapsolják el saját magukra, a szocialista kormány reklámozására.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >