Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szűcs Miklós: SZUPER - Levi kalandjai a Kisstadiontól az NHL-ig Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 16.
Már az első edzésen a kapuba korcsolyázott, ahonnan csak a színpad kedvéért volt hajlandó kijönni. Na ja, övé volt az álomszerep: Reviczky Gábor partnereként az Indul a bakterház Bendegúzát játszotta. Színészet vagy jégkorong? Nehéz döntés, s még akkor sem volt biztos a dolgában, amikor 16 évesen nyolcezer fanatikus Fradi-drukker skandálta a nevét a Budapest Sportcsarnokban. Azután elindult világgá és Németországtól kezdve Amerikán, Kanadán, Olaszországon át Kazahsztánig mindenhol bizonyított. - Könyvajánló

 

Szűcs Miklós: SZUPER - Levi kalandjai a Kisstadiontól az NHL-ig
125x200 mm, 352 oldal, ára: 3.999,- Ft

Alexandra Kiadó, 2016.
Képtalálat a következőre: „Szűcs Miklós: SZUPER - Levi kalandjai a Kisstadiontól az NHL-ig”


Már az első edzésen a kapuba korcsolyázott, ahonnan csak a színpad kedvéért volt hajlandó kijönni. Na ja, övé volt az álomszerep: Reviczky Gábor partnereként az Indul a bakterház Bendegúzát játszotta. Színészet vagy jégkorong? Nehéz döntés, s még akkor sem volt biztos a dolgában, amikor 16 évesen nyolcezer fanatikus Fradi-drukker skandálta a nevét a Budapest Sportcsarnokban. Azután elindult világgá és Németországtól kezdve Amerikán, Kanadán, Olaszországon át Kazahsztánig mindenhol bizonyított.

"VÉGY EGY JÓ KAPUST"
HOKIBÖLCSESSÉG

A közönségkedvenc, aki dühében rácsapta az ajtót a korábbi neves NHL-es menedzserre és edzőre, akinek első profi fizetése után a csapattársa azt tanácsolta, vegye meg a Balatont, akibe a levegő is belefagyott, amikor a fehérorosz nagyfőnök magánedzése miatt csőre töltött fegyverrel figyelték minden mozdulatát, s aki csapattársként megélte Ocskay Gábor tragikus halálát. A Kisstadiontól indult, az NHL-ig és az A-csoportig jutott. Ő Szuper Levente, vagy ahogyan az első igazolását aláírta és azóta is mindenki nevezi: Szuper Levi.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >