Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Kipukkadt a végére a Volán
Kipukkadt a végére a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. január 16.
ImageAz EBEL alapszakszának zárómérkőzésén 5-1-re kikapott a Graztól, így csak a 11. helyet tudta megszerezni az osztrák liga első etapjának végén a Fehérvár AV19 jégkorongcsapata.

 

Benoit Laporte vezetőedző nem tudta a megfelelő formába hozni a legfontosabb időszakra alakulatát, hiszen amíg közvetlen riválisai mind szorgos pontgyűjtésbe kezdtek az elmúlt hetekben, addig a fehérvári gárda éppen a végső négy találkozóját bukta el zsinórban, sőt az utolsó hét meccsén képtelen volt megszerezni a 3 pontot. A kezében volt a sorsa, de csúnyán elhasalt, a Dornbirn is megelőzte a befejező körre, így bónusz pont nélkül rugaszkodhat neki a középszakasznak, ahol a 7.-12 helyekért megy majd az alsóházi küzdelem.

A 7.-8. ér végül majd rájátszást, a többiek számára február közepén befejeződik a klubszezon. Ahhoz, hogy a FAV19 odaérjen ezen két pozíció valamelyikére, hatalmas formajavulás és talán némi vérfrissítés, új impulzusok szükségesek. Hogy ez edzőváltás, vagy a játékoskeret "mozgatása" lehet, ez a vezetőség dolga. Egy biztos, valamivel fel kell rázni a társaságot, s erre már a szóbeli fogadkozások nem elegendőek...

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >