Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Teherautóval ütközött egy Opel a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2008. november 27.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat ma délelőtt. Székesfehérváron a Nagyszombati út és a Budai út kereszteződésében egy tehergépkocsi és egy személyautó ütközött. A jelzés szerint a teherautó felborult. A székesfehérvári tűzoltók egy gépjárműfecskendővel, a műszaki mentőszerrel és a daruval vonultak a káresethez.

A helyszínen egy Steyr darus teherautó ütközött a csomópontban egy Opel Astrával, majd leszakított egy jelzőlámpát, s a Budai út szélén a tetejével a körülbelül 1-2 méterrel mélyebb járdára borult, ahol átlendülve a tengelyén végül a kerekein állt meg.

A jármű ketté tört egy beton villanyoszlopot, és kidöntött egy kerítéselemet is. A teherautóban ülő két férfit a mentők az elsődleges adatok szerint súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az Opelban egy ember könnyebben sérült. A műszaki mentés során a tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a gépjárműfecskendővel levontatták az Opelt az útról. A teherautót a daru csörlőjével húzták fel az útra.

A mentés és a helyszínelés idején a Budai úton 1-1 sávon, rendőri irányítással haladt a a forgalom.

 
< Előző   Következő >