Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Február 28-ig lehet jelentkezni a Diáknapokra Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. február 26.
ImageA 2017-es Fejér Megyei Diáknapok kulturális rendezvényen hét színpadi és négy egyéb kategóriában mutatkozhatnak be a fiatalok március 31. és április 2. között. Nevezni február 28-ig lehet, az önkéntesek csapatába február 17-ig, péntekig várják a jelentkezőket.

 

A 2017-es Fejér Megyei Diáknapokat március 31-től április 2-ig rendezi meg Székesfehérváron a Fejér Megyei Művelődési Központ. A fiatalok február 28-ig adhatják le nevezéseiket a népszerű, közösségformáló tehetségkutatóra, hogy a meghirdetett hét színpadi és négy egyéb kategóriában bemutatkozhassanak – mint például a könnyűzene, a fotó, az új vizuális kísérletező műfajok, a diákszínpad vagy a vers- és prózamondás. A produkciókat idén is neves szakemberek, művészek értékelik.

Az önkéntesek csapatába február 17-ig, péntekig lehet jelentkezni, a műsorvezetők és a kategóriafelelősök munkájának segítésére, fotózásra, videózásra és könnyebb fizikai munkák elvégzésére.

További részletek a http://diaknapok.hu/ oldalon olvashatók, és itt találhatók a nevezések és az önkéntes jelentkezések online felületei; továbbá a szervezők folyamatosan adnak újabb és újabb híreket, tesznek fel képeket és videókat a Diáknapok Facebook- és Instagram-oldalán.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >