Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Értékelték az évet Székesfehérváron
Értékelték az évet Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2017. február 28.
ImageKovács Zsolt rendőr alezredes értékelte a Székesfehérvári Rendőrkapitányság elmúlt évi munkáját.

 

Az évértékelő állománygyűlésen a rendőrkapitány ismertette a 2016. év főbb feladatait és kiemelt célkitűzéseit, amelyeket a megyeszékhely rendőrei megfelelő szakmai munkával, helytállással teljesítettek.

A vezető évértékelőjében hangsúlyozta, hogy az elmúlt esztendőben kiemelt esemény nem történt. A tavalyi évben a rendőrkapitányság illetékességi területén összesen 5 rablás történt, több mint 100 rendezvényt biztosítottak a rendőrök, amelyek közül a FEZEN, illetve a Királyi Napok rendezvénysorozatának ideje alatt nem történt bűncselekmény.

 

 

 

 

A halálos kimenetelű és az ittasan okozott közúti közlekedési balesetek száma nőtt, amellyel kapcsolatban szeretne javulást a rendőrkapitány. Mindehhez rendelkezésre áll a megfelelő szakemberi háttér, hiszen a 2016. évben több országos közlekedésrendészeti megmérettetésen is eredményesen szerepeltek munkatársai.

Az évértékelő értekezleten dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője kivételesre értékelte az elvégzett feladatokat és megköszönte az állomány szakmai munkáját.

 

 
< Előző   Következő >