Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Muszáj kikecmeregni a kátyúból
Muszáj kikecmeregni a kátyúból Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 30.

ImageAz Alba Volán frusztráló körülmények között kapott ki pénteken egyik fő riválisától, a Graztól. Hazai pályán vasárnap, a Klagenfurt ellen kellene javítani, de ez cseppet sem lesz egyszerű feladat. Nincs könnyű helyzetben az Alba Volán szakvezetése. A liga egyik legjobb csapata, a Klagenfurt ellen kell felkészíteni a játékosokat. "Egyben kell tartanunk a csapatot, de jelen pillanatban mindenki felettébb ideges. Még keményebben kell dolgoznunk, hogy megtaláljuk a kivezető utat ebből a nehéz helyzetből." - mondta Ted Sator.

A szakember szerint a csapata elég jól játszott pénteken ahhoz, hogy legalább egy pontot szerezzen, de egy rövidzárlat miatt három gólt kaptunk negyven másodperc alatt. "Ilyen egészen egyszerűen nem történhet meg, különösen nem alig négy perccel a mérkőzés vége előtt." - dühöngött a mester. A legutóbbi tizenegy fellépésén csak egyszer jutott három lőtt gólig a Volán, márpedig ilyen kevés találattal sovány esély van a győzelemre.

"A kulcsjátékosaink fáradtak. Amikor Ocskay Gábornak és Palkovics Krisztiánnak nem megy a játék, máris csökkennek a nyerési esélyeink." - magyarázta el Ted Sator. Az összeállításban nem várható sok változás. Az eltiltások miatt amúgy sincsen különösebb mozgástér. "Kapusposzton lesz a legjelentősebb módosítás, Hetényi Zoltán váltja Szuper Leventét." - osztotta meg velünk Ted Sator.

A mester hozzátette, az emberelőnyös játékban is előre kellene lépni, de pont a liga egyik legerősebb csapata, a KAC ellen ez nem lesz egyszerű. "Elveszítettük az első 18 fordulóban felépített előnyünket. Újra pontokat kell szereznünk, ám a Klagenfurt igen jó, mi pedig rövid cserepaddal dolgozunk. Komoly kihívás vár ránk." - mondta Ted Sator.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >