Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Rajzpályázatot hirdet az Alba Fehérvár Kosár és Kézilabda Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. március 23.
ImageKét korcsoportban írt ki rajzpályázatot az Alba Kosár és Kézilabda Klub. Az alkotások témája – természetesen – a sport és azon belül is a kosárlabda, illetve a kézilabda. A pályamunkákat április 14-ig lehet beküldeni az Alba Regia SC Kft-hez. Az alkotásokat az Alba Fehérvár NBI-es kosárlabdacsapata, valamint az Alba Fehérvár KC női kézilabdázói fogják értékelni.

 

Kupagyőztes az Alba Fehérvár, Kedvenc kosarasom és kézisem, valamint Kedvenc sportom a kézilabda témákban várja az alkotásokat az Alba Fehérvár Kosár és Kézilabda Klub arra a rajzpályázatra, melyet két korcsoportban hirdetett meg; 6 és 9 év közöttiek, valamint 10 és 14 év közöttiek pályamunkáit várják. A kiírás szerint ezek bármilyen technikával készülhetnek A/4-es méretben. A rajzokat illetve a festményeket adatlappal együtt az Alba Regia SC Kft-hez 2017. április 14-ig kell eljuttatni postai úton vagy akár személyesen.  

 


 

Az alkotásokat az Alba Fehérvár NBI-es kosárlabdacsapata, és az Alba Fehérvár KC női kézilabdázói fogják értékelni 2017. április 21-ig. A díjak között dedikált mezek, pólók és meccsbelépők szerepelnek.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >