Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tagfelvételt hirdet a Prospero Színkör
Tagfelvételt hirdet a Prospero Színkör Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. március 23.
ImageA Prospero Színkör tagfelvételt hirdet 18 év fölötti férfiak számára. Az amatőr színpadi társulatba a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen lehet jelentkezni.

 

A színjátszás iránt érdeklődő 18 évesnél idősebb férfiak jelentkezését várja a Prospero Színkör. Aki szeretne csatlakozni a társulathoz, további információért egy rövid bemutatkozó levéllel jelentkezhet a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen.

A Színkör tizenhat éve alakult, az amatőr színjátszók Szophoklésztől Molnár Ferencig, Goldonitól Garaczi Lászlóig tallózva készítettek előadásokat, csináltak formabontó, improvizatív produkciókat, de kalandoztak a fizikai színház felé is. Az országos amatőr fesztiválokon több szakmai díjat, köztük egy fődíjat és több arany minősítést is szereztek. A fesztiválok mellett legalább annyira fontosnak gondolják, hogy a város kulturális életétben is értékteremtőként legyenek jelen, és Székesfehérváron állandó és magas minőséget képviselő alternatív színházi műhelyként tudjanak működni. Kezdetektől fogva A Szabadművelődés Házában próbálnak, többnyire itt tartják előadásaikat is.

Jelenleg a Nóti-kabarét és Jean Genet Cselédek című darabját láthatja tőlük a közönség. A Prospero Színkör eseményeiről a https://www.facebook.com/prosperoszinkor/?fref=ts oldalon lehet részletesen tájékozódni.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >